torsdag 12 december 2013

Vem kan man lita på?


Många gånger står jag med ett fantastiskt recept framför mig med en lika fantastisk bild om hur allt kommer att se ut när det äntligen är färdigt.
Tyvärr blir varken smaken eller utseendet av maträtten som på bilden. 
Känns det igen? Jag tror att det är många av oss som kan svara ja.
Men, det finns en kokboksförfattare som man alltid kan lita på - Anna Bergenström. Hon har skrivit ett antal kokböcker och har under flera år varit matskribent på Dagens Nyheter.
Till sin hjälp har hon ofta sin dotter Fanny Bergenström som skriver egna recept och fotograferar stämningsfullt hennes mammas maträtter.

Så här inför vintern och julen finns det en alldeles speciell bok av Anna Bergenström som jag vill rekommendera. Vinterns goda ting : maten, julen, blommorna.
Här kommer lite av innehållet: Det goda brödet, julmat med tradition, den enkla julen, vinterns växter, sköna vinterfrukostar, kransar & binderier, klappar från köket, om paket & papper, pepparkakshuset med mera, med mera. 
Ja, som ni förstår är det en riktig inspirationskälla att ösa ur. Och alla recept är enkla att följa och är dessutom gjorda för att lyckas med och är mycket goda.
Så ja på Anna Bergenström kan man lita på!

Vinterns goda ting : maten, julen, blommorna av Anna Bergenström & Fanny Bergenström

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar